Wednesday, February 22, 2006

Črni scenarij? Še pomnite gospod Hribar?

Danes je bil uradno za kardinala Rimokatoliske cerkve izbran tudi slovenski skof Franc Rode. S tem je bil narejen se en korak k crnemu scenariju, ki ga je pred leti, prav pred nekimi volitvami, ko je tudi tedanji predsednik Slovenije Milan Kucan zatrdil, da bo kandidiral na volitvah le za to, da prepreci ponovno ozivitev fasizma na Slovenskem. Dr. Hribar, filozof, ki smo mu v tem blogu ze namenili castno mesto izjave tedna, je tedaj kot crni scenarij orisal tole trojko: Jansa premier, Jambrek predsednik, Rode kardinal. Samo se dr. Jambrek mora narediti kljucni korak in kolaps bo tu.

Lepo bi bilo slisati, kaj o tedanji svoji izjavi meni dr. Hribar.

3 Comments:

At 1:05 PM, Blogger Miha Movrin said...

Predlagam, da skrbnik bloga pošlje zaskrbljujoče indice kataklizme na stran "EUROPE 2020 European political anticipation." Globalna spirala propada se torej ne bo začela šele marca 2006(sic!), kot so vešče napovedali raziskovalci , ampak je nastopila že februarja. Zakuhal pa jo nihče drug kot sam dr.Franc Rode, po novem bolj znan tudi kot Škrlatni princ!

 
At 6:02 PM, Blogger Jernej Letnar said...

Hribarja ima veliko ljudi za visokega intelektualca, vendar se bolj kot ne samo obraca po vetru. Filozof pa tak!

 
At 10:08 AM, Blogger Umek said...

Še več; nenavadno, a resnično: globalne spirale propada ni zakuhal sam dr. Franc Rode, ampak njegova ekselenca sam Sveti oče Benedikt XVI. Dr. Hribarju predlagam, da vstopi v meniški red, najbolje kar v kartuzijanski samostan; "Filozof" namreč išče Boga!
Pa še pred vetrom bo na varnem.

 

Post a Comment

<< Home